Galibi en Trouwerij Suus en Frank!!!!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Barbara Middelkoop - WaarBenJij.nu Galibi en Trouwerij Suus en Frank!!!!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Barbara Middelkoop - WaarBenJij.nu

Galibi en Trouwerij Suus en Frank!!!!!!!

Door: Barbara

Blijf op de hoogte en volg Barbara

27 Mei 2007 | Suriname, Paramaribo

Het verhaal volgt natuurlijk nog, nu eerst vast wat foto's

• 28 Mei 2007 - 14:40

Merel:

Wat een prachtige foto's!!! Suzan ziet er zo mooi uit.. maar jij trouwens ook Barbara!

• 29 Mei 2007 - 15:21

Lindy:

Hoi Barbara,

Nou, ik hoef volgens mij niet te vragen hoe het met je gaat. Als ik die foto's zie, dan wil je volgens mij helemaal niet meer terug. Nou, geniet nog maar lekker daar en ik zie je wel weer verschijnen op Korenbloem.
    Geniet ervan!

Groetjes Lindy

• 30 Mei 2007 - 12:40

Marjolein:

Nou hier is het beloofde berichtje. Hebben jullie een goede reis gehad? Ik heb ook zin in vakantie, over een paar dagen bewonersvakantie en dan lekker zelf weg. Niet zo ver weg als jullie maar we kunnen ook niet alles hebben. Geniet nog maar lekker van alles en ik denk echt wel aan jullie maar zal de laatste tijd niet zoveel van me kunnen laten horen want ik ben dan ook vakantie.

Liefs Marjolein.

• 04 Juni 2007 - 01:21

Barbara:

Na het weekje Nederland vermaken we ons weer prima hier! Ik hoop dat ik morgenavond tijd heb om de site weer eens up to date te maken.
    Liefs van ons!

• 04 Juni 2007 - 17:43

Miriam:

He jongens,

gelukkig zijn jullie weer veilig aangekomen in Suriname! Bevalt het allemaal weer een beetje daar? Wij zij net weer terug van een weekend Julianadorp. Was erg leuk. We zijn gisteren naar Texel geweest om te fietsen en vandaag naar het marinemuseum. Leuk om zo ook de foto's van de trouwdag van Suz en Frank weer te zien. Ze zullen zich vast goed vermaken in Maleisie. Morgen ga ik weer aan het werk. Deze week draai ik een paar nachtdiensten vanwege een verjaardag van mijn collega (heb haar 2 nachten overgenomen en had zelf voor vrijdag al een nachtdienst staan). Dus morgen ongestoord een luierdag inlassen, he wat vervelend nou. Ik wens jullie ook weer een fijne week toe en geniet nog van het daar zijn want over een paar weken komen jullie weer voorgoed naar Nedereland. Gaan we de 8ste juli lekker met z'n allen naar het steakhouse. Kunnen jullie onze mooie kilts komen bewonderen. He lieverds we mailen elkaar wel weer en het beste he.

Liefs van ons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barbara

Geert en ik gaan voor 5 maanden naar SURINAME!!! Geert gaat er stage lopen bij Rudisa woninginrichting. Een bedrijf waar hij met de administartie aan de slag kan.Ik ga vrijwilligerswerk doen op het Christoforustinternaat. Hier komen de jongeren uit het binnenland naar toe om te wonen en naar school te gaan. De bedoeling is dat ik hier activiteiten met ze ga doen,toezicht ga houden bij lessen enz.enz. Natuurlijk willen we ook veel van het land, de culturen, mensen zien,proeven en meemaken. We gaan het grote avontuur tegemoet en hebben er erg veel zin in!!!!